Ugelbølle Friskole
Menu  

Skolebestyrelse

Bestyrelsesmedlemmer


Helle Bay
Helle Bay
Formand
4163 8689

Jeg er mor til Lukas, som er tidligere elev på skolen, og Katrine i 4 kl. Vi har boet i Ugelbølle siden 2017 hvor skolen var en helt afgørende faktor i vores valg om at flytte til området.

Til daglig arbejder jeg med mennesker og kultur hos Scania.
Jeg har altid set det som naturligt at støtte op om og bidrage til mine børns aktiviteter og hverdag, derfor er jeg gået ind i skolens forældrebestyrelse.

Christoffer Arensbach
Christoffer Arensbach
Næstformand

Far til Oliver i 6. klasse og Sofie i 3. klasse.

Vi flyttede til Ugelbølle i 2016, da vi gerne ville finde et trygt sted børnene kunne vokse op og gå i skole. Vi ledte efter en mindre skole “på landet” med fællesskab i højsædet. Det lykkedes i den grad :)

Jeg arbejder til daglig for HiFi Klubben og er gået ind i forældrebestyrelsen for at hjælpe med at arbejde for mine børns skole. Og fordi jeg ser skolen og parken som et vigtigt samlingssted for hele byen.

Vi bor på Overgårdsvej og elsker Ugelbølle, hele Djursland og de mange gode mennesker herude.

Jørgen Blaabjerg Hansen
Jørgen Blaabjerg Hansen
Kasserer
3093 7077

Far til Jens i 4. klasse og Anton i 2. klasse.

Vi har boet i Ugelbølle siden 2006, dvs. dengang der gik græssende heste på den mark, der i dag lægger grund til Ugelbølle Friskole.

Det har gennem alle årene været tydeligt for os, hvilken betydning Ugelbølle Friskole har for områdets børn og for sammenholdet i vores lille samfund. Alle børn kender hinanden på tværs af klassetrin, og vi lærer vores børn at tage ansvar for hinanden.

Min hverdag som forsikringsmægler ligger umiddelbart langt fra skoledrift og pædagogisk arbejde, men sammenholdet og de mange forskelligartede kompetencer i bestyrelsen bidrager til et dynamisk samarbejde. Jeg har altid set det som helt naturligt at støtte op om mine børns aktiviteter uanset om det er børnehave, skole eller fritid.

Fra vores hus i Vorregårdsparken har vi (næsten) skolen i baghaven, og kan følge med når Soundboksen kalder til opvarmning for løbebånd.

Lars Ole Thomsen
Medlem
51156377
Robert Mieth Johannessen
Robert Mieth Johannessen
Medlem
2210 8845

Jeg er far til Svend i 6.kl, Knud i 4.kl og Tvillingerne Kirsten og Eskild, der går i børnehave.
Vi flyttede til Ugelbølle i 2019 – et aktivt tilvalg af friskolen – fordi vi ønsker det nære og fordi vi tror på visionen om at en anderledes skole også kan være en bedre skole.

Min forudsætning for at være i bestyrelsen er viljen til at ville skolen det bedste og involvere mig i mine fire børns uddannelse.

I mit professionelle virke er jeg shippingmand.

Mickey Jensen
Medlem
Peter Teglberg Madsen
Medlem
Søren Blæsbjerg
Suppleant
Jacob Serup Ramsay
Suppleant
Jacob Kærgård Jensen
Jacob Kærgård Jensen
Skoleleder
2010 4042

Jacob bor i Thorsager, og har tidligere været ansat på Frederiksbjerg Skole i Aarhus, hvor han bl.a. har undervist som lærer og haft forskellige opgaver indenfor ledelse.

Jacob har i jobbet som skoleleder stort fokus på at skabe et trygt og fagligt stærkt læringsmiljø for eleverne, og et godt arbejdsmiljø for skolens medarbejdere.

Jacob kender skolen særdeles godt, da han og familien selv valgte skolen i sin tid til deres to drenge.

Privat brænder Jacob bl.a. for udeliv og natur.

Inge Sølvsten
Inge Sølvsten
Pædagogisk Leder
25200700

Inge startede på skolen tilbage i 2010 og var med i skolens spæde start. Inge har således været en vigtig person for skolens udvikling både i undervisningen og i fritidsdelen.

Inge er blandt andet uddannet pædagog men har også taget en skuespilleruddannelse. Inge er et super passioneret menneske omkring de æstetiske lærings- og formidlingsformer. Inge anvender teater og diverse kreative greb til at lege med forskellige indfaldsvinkler når der skal løses problematikker i en pædagogisk og praktisk hverdag.

Man er aldrig i tvivl om når Inge er tilstede – med humor og nærvær er det bestemt aldrig kedeligt i hendes selskab. Når det er sagt har Inge samtidig en stærk personlig integritet og en række værdier hun bringer med sig i hverdagen på Ugelbølle Friskole.

Marianne Nymand
Marianne Nymand
Pædagogisk Leder

Marianne har været ansat siden 2010, da friskolen startede.

Marianne har som lærer og læsevejleder i mange år undervist i blandt andet dansk, matematik og engelsk, og har været med til at drive skolens pædagogiske udvikling.

Marianne er særligt optaget af inklusion, dvs. hvordan vi inkluderer alle børn, så de trives på skolen.

Camilla Mehl Hell
Camilla Mehl Hell
Lærer, Medarbejderrepræsentant i bestyrelsen

Camilla har været ansat på Ugelbølle Friskole siden november 2020 og underviser blandt andet i Natur/Teknologi (NT), matematik og idræt.

Camilla er vokset om med naturen tæt inde på livet og kan med indlevelse fortælle om dyr og naturen omkring os, så det bliver lærerigt og underholdende for både store og små.

Camilla er smilende og aktiv med både ridning og gymnastik. Hun spiller også klaver.

Helle Holm Graversen
Helle Holm Graversen
Lærer, Medarbejderrepræsentant i bestyrelsen

Helle har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 1. august 2020. 

Helle arbejder som lærer og læsevejleder. Hun underviser blandt andet i dansk, matematik og Natur/Teknologi (NT).

Helle er glad for udeliv og bringer ofte dette i spil i sin undervisning.