Ugelbølle Friskole
Menu  

Skolebestyrelse

Bestyrelsesmedlemmer


Helle Bay
Helle Bay
Formand
4163 8689

Jeg er mor til Lukas, som er tidligere elev på skolen, og Katrine i 4 kl. Vi har boet i Ugelbølle siden 2017 hvor skolen var en helt afgørende faktor i vores valg om at flytte til området.

Til daglig arbejder jeg med mennesker og kultur hos Scania.
Jeg har altid set det som naturligt at støtte op om og bidrage til mine børns aktiviteter og hverdag, derfor er jeg gået ind i skolens forældrebestyrelse.

Lars Ole Thomsen
Næstformand
51156377
Jørgen Blaabjerg Hansen
Jørgen Blaabjerg Hansen
Kasserer
3093 7077

Far til Jens i 4. klasse og Anton i 2. klasse.

Vi har boet i Ugelbølle siden 2006, dvs. dengang der gik græssende heste på den mark, der i dag lægger grund til Ugelbølle Friskole.

Det har gennem alle årene været tydeligt for os, hvilken betydning Ugelbølle Friskole har for områdets børn og for sammenholdet i vores lille samfund. Alle børn kender hinanden på tværs af klassetrin, og vi lærer vores børn at tage ansvar for hinanden.

Min hverdag som forsikringsmægler ligger umiddelbart langt fra skoledrift og pædagogisk arbejde, men sammenholdet og de mange forskelligartede kompetencer i bestyrelsen bidrager til et dynamisk samarbejde. Jeg har altid set det som helt naturligt at støtte op om mine børns aktiviteter uanset om det er børnehave, skole eller fritid.

Fra vores hus i Vorregårdsparken har vi (næsten) skolen i baghaven, og kan følge med når Soundboksen kalder til opvarmning for løbebånd.

Marie Hvas Ellerbæk
Marie Hvas Ellerbæk
Medlem

Jeg er mor til Anna i 3. klasse og Emil i 1. klasse.
På trods af, at vi ikke bor i Ugelbølle, var vi ikke i tvivl om, at friskolen var det rigtige valg for vores børn.
Vi faldt for de gode værdier skolen er kendt for – målrettede aktiviteter, to-lærer ordning, kreativitet og leg – og vi har ikke fortrudt et øjeblik.
Til dagligt arbejder jeg som sundhedsplejerske og jeg meldte mig til bestyrelsen for at hjælpe med arbejdet omkring skolen.

Christoffer Arensbach
Christoffer Arensbach
Medlem

Far til Oliver i 6. klasse og Sofie i 3. klasse.

Vi flyttede til Ugelbølle i 2016, da vi gerne ville finde et trygt sted børnene kunne vokse op og gå i skole. Vi ledte efter en mindre skole “på landet” med fællesskab i højsædet. Det lykkedes i den grad :)

Jeg arbejder til daglig for HiFi Klubben og er gået ind i forældrebestyrelsen for at hjælpe med at arbejde for mine børns skole. Og fordi jeg ser skolen og parken som et vigtigt samlingssted for hele byen.

Vi bor på Overgårdsvej og elsker Ugelbølle, hele Djursland og de mange gode mennesker herude.

Erik Løber
Erik Løber
Medlem
2223 5655

Far til Frederik, som gik ud af 6. klasse i 2022.
Jeg er opvokset i området og har selv gået i den gamle Ugelbølle Skole.
Jeg driver til dagligt et IT-konsulentfirma og har bestyrelseserfaring fra forskellige almennyttige fonde og virksomheder.

Bjarke Andreasen
Bjarke Andreasen
Medlem
2514 4686

Far til Jakob, som gik ud af sjette klasse i 2022.

Vi flyttede til Ugelbølle i 2005 og bor i dag i Vorregårdsparken. Jeg har fulgt friskolen siden den startede, og har med stor glæde haft en datter gennem alle klassetrin. Det var et enormt frivilligt arbejde, der i sin tid blev lagt i at få skolen etableret, og det har derfor været naturligt at give en hånd med, nu hvor skolen er kommet igennem etableringsfasen. Jeg har været med i bestyrelsen i fire spændende år. Til sommer er det slut med børn på skolen, men jeg jeg ser frem til at følge skolen, parken og byens udvikling, når jeg går tur med hunden:-)

Til dagligt underviser jeg på Idrætsvidenskab og Aarhus HF i idræt og psykologi, så den pædagogiske verden er ikke helt fjern for mig.

Robert Mieth Johannessen
Robert Mieth Johannessen
Suppleant
2210 8845

Jeg er far til Svend i 6.kl, Knud i 4.kl og Tvillingerne Kirsten og Eskild, der går i børnehave.
Vi flyttede til Ugelbølle i 2019 – et aktivt tilvalg af friskolen – fordi vi ønsker det nære og fordi vi tror på visionen om at en anderledes skole også kan være en bedre skole.

Min forudsætning for at være i bestyrelsen er viljen til at ville skolen det bedste og involvere mig i mine fire børns uddannelse.

I mit professionelle virke er jeg shippingmand.

Jacob Kærgård Jensen
Jacob Kærgård Jensen
Skoleleder
2010 4042

Jacob bor i Thorsager, og har tidligere været ansat på Frederiksbjerg Skole i Aarhus, hvor han bl.a. har undervist som lærer og haft forskellige opgaver indenfor ledelse.

Jacob har i jobbet som skoleleder stort fokus på at skabe et trygt og fagligt stærkt læringsmiljø for eleverne, og et godt arbejdsmiljø for skolens medarbejdere.

Jacob kender skolen særdeles godt, da han og familien selv valgte skolen i sin tid til deres to drenge.

Privat brænder Jacob bl.a. for udeliv og natur.

Mickey Jensen
Suppleant
Inge Sølvsten
Inge Sølvsten
Pædagogisk Leder
25200700

Inge startede på skolen tilbage i 2010 og var med i skolens spæde start. Inge har således været en vigtig person for skolens udvikling både i undervisningen og i fritidsdelen.

Inge er blandt andet uddannet pædagog men har også taget en skuespilleruddannelse. Inge er et super passioneret menneske omkring de æstetiske lærings- og formidlingsformer. Inge anvender teater og diverse kreative greb til at lege med forskellige indfaldsvinkler når der skal løses problematikker i en pædagogisk og praktisk hverdag.

Man er aldrig i tvivl om når Inge er tilstede – med humor og nærvær er det bestemt aldrig kedeligt i hendes selskab. Når det er sagt har Inge samtidig en stærk personlig integritet og en række værdier hun bringer med sig i hverdagen på Ugelbølle Friskole.

Nicolai Rødkjær Jørgensen
Nicolai Rødkjær Jørgensen
Lærer,Medarbejderreprræsentant i bestyrelsen

Nicolai har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 2016.

Nicolai har uddannet sig til lærer, mens han har været ansat på skolen. Han underviser blandt andet i matematik, historie og idræt.

Derudover er Nicolai selvudnævnt kaptajn for skolens deltagere i DHL Stafetten.