Hvad sker der efter 6.klasse

Overbygning

Er du bekymret for, at Ugelbølle Friskole ikke fortsætter efter 6. klassetrin?

Som nye forældre på Ugelbølle Friskole bekymrer enkelte sig om, at der ikke er en overbygning på skolen. Der er dog ingen grund til bekymring. 

Når eleverne nærmer sig afslutningen af 6. klasse, er det helt naturligt for dem at komme videre i et andet skoletilbud.

Mange familier vælger de lokale skoler i Rønde, hvor der bl.a. både er folkeskole og privatskole med overbygning samt gymnasium.

Der er kort afstand fra Ugelbølle på cykel til Rønde og gode busforbindelser på strækningen.

Vi oplever hvert år, at 6. klasse glæder sig til et skoleskifte, hvilket bidrager til at modne og danne eleverne yderligere.

Kan Ugelbølle-børn klare det faglige niveau?

Som forældre vil man gerne sikre sig, at ens barn opnår det rette faglige niveau for at understøtte en god start ved skoleskifte.

Et højt fagligt skoletilbud har derfor høj prioritet på skolen.

Vi ligger mindst på niveau med Undervisningsministeriets vejledende timetal. Vi underviser i de traditionelle skolefag, men vi praktiserer også at kombinere fagene i emneuger og fagdage for at skabe tid og mulighed for faglig fordybelse.

Høj faglighed på skoleskemaet

På Ugelbølle Friskole underviser vi i engelsk fra 0. klasse. Det gør vi, fordi vi tror på, at børns motivation og parathed til at lære engelsk kan kombineres med læseindlæringen i dansk i indskolingen. 

Baseret på vores erfaring fra alle skolens år, ved vi, at vores børn matcher de øvrige skolers niveau, når børnene skal den vej senere.  

Hvis du ønsker at vide mere om undervisning, samarbejdet med skolerne i Rønde, timefordeling på de forskellige klassetrin eller andet, er du altid velkommen til at kontakte skolen på telefon 25 200 700. Find flere kontaktmuligheder her.