Klub

Om Klubben

Klubben er et  tilbud på Ugelbølle Friskole til børn fra 4. klasse til og med 6. klasse. Børnene føler sig rigtig store, når de kommer i Klub, og i Klubben vægtes den frie tid højt!

Der er særligt fokus på børnenes trivsel og indbyrdes forhold, og der er altid tid til en snak om stort og småt med Klub-medarbejderne.

Klubben skal være et rart sted at være, og vores vision er, at klubben skal danne ramme for det gode ”børneliv” i hele Ugelbølle.

Aktiviteter

Klubben har en bred vifte af forskelligartede tilbud til medlemmerne. Vi forsøger at tilpasse aktiviteterne, så der er kvalificerede målrettede aktiviteter til alle aldersgrupper.

Vi har en fast ugestruktur, som blandt andet rummer klubmøder, madlavning, diverse løbende kreative aktiviteter, ture ud af huset, sport, computer, teater, film m.m. Dagligt er der selvfølgelig mulighed for, at børnene kan lave lektier i Klubben efter skoletid, og der er tid til at slappe af efter timerne i skolen.

Løbende arrangeres der aftenåbent, specielt for 6. klasserne, ligesom der er fester og andre spændende arrangementer i løbet af året. Sidst men ikke mindst: Traditionen tro tager 4., 5. og 6. klasserne hvert år til Sverige på vildmarkstur med Klubben.

Typisk sender vi egentligt nyhedsbrev på intra om den kommende uges aktiviteter. 

Klubben som frirum

Klubben er et sted med plads til alle, samtidig med at det er et frirum, hvor de yngste børn ikke har deres daglige gang, men gerne må kigge forbi og sige hej.

Klubben holder “eksklusivt” til på skolens 1. sal, og der er både sofaer man kan hænge ud i samt spilkonsol og en stor TV skærm. Men ofte er der mindst lige så meget gang i brætspil, hygge i klasserne, kreative projekter, mooncars eller leg på skolens store udendørsarealer – og selvfølgelig i de målrettede aktiviteter.

Klubben har et lille køkken, hvor der til tider bages lækkerier såsom bananbrød eller kanelbrød. Bagning er et eksempel på et fælles tredje, man kan mødes om, og som helt naturligt sætter gang i gode snakke om alverdens store og små emner.

Tøv endelig ikke med at kontakte skolen, hvis du vil høre mere om vores unikke Klub.
Du finder kontaktinfo her.