Ugelbølle Friskole
Menu  

Personale

Mød medarbejderne på friskolen, SFO'en og klubben

Jacob Kærgård Jensen
Jacob Kærgård Jensen
Skoleleder
2010 4042

Jacob bor i Thorsager, og har tidligere været ansat på Frederiksbjerg Skole i Aarhus, hvor han bl.a. har undervist som lærer og haft forskellige opgaver indenfor ledelse.

Jacob har i jobbet som skoleleder stort fokus på at skabe et trygt og fagligt stærkt læringsmiljø for eleverne, og et godt arbejdsmiljø for skolens medarbejdere.

Jacob kender skolen særdeles godt, da han og familien selv valgte skolen i sin tid til deres to drenge.

Privat brænder Jacob bl.a. for udeliv og natur.

Inge Sølvsten
Inge Sølvsten
Pædagogisk Leder
25200700

Inge startede på skolen tilbage i 2010 og var med i skolens spæde start. Inge har således været en vigtig person for skolens udvikling både i undervisningen og i fritidsdelen.

Inge er blandt andet uddannet pædagog men har også taget en skuespilleruddannelse. Inge er et super passioneret menneske omkring de æstetiske lærings- og formidlingsformer. Inge anvender teater og diverse kreative greb til at lege med forskellige indfaldsvinkler når der skal løses problematikker i en pædagogisk og praktisk hverdag.

Man er aldrig i tvivl om når Inge er tilstede – med humor og nærvær er det bestemt aldrig kedeligt i hendes selskab. Når det er sagt har Inge samtidig en stærk personlig integritet og en række værdier hun bringer med sig i hverdagen på Ugelbølle Friskole.

Marianne Nymand
Marianne Nymand
Pædagogisk Leder

Marianne har været ansat siden 2010, da friskolen startede.

Marianne har som lærer og læsevejleder i mange år undervist i blandt andet dansk, matematik og engelsk, og har været med til at drive skolens pædagogiske udvikling.

Marianne er særligt optaget af inklusion, dvs. hvordan vi inkluderer alle børn, så de trives på skolen.

Anette Wasyniuk
Anette Wasyniuk
Lærer

Anette har været ansat på Ugelbølle Friskole siden den 1. dec. 2020. Anette underviser blandt andet i dansk, idræt, engelsk og billedkunst.

Anette er en energisk person med et stort smil, der holder af at være fysisk aktiv. Det afspejles både i hendes undervisning og i privaten i form af blandt andet løbetræning.

Anne Sofie Nygaard Fensmark
Anne Sofie Nygaard Fensmark
Lærer

Anne Sofie har været ansat på Ugelbølle Friskole siden marts 2022.

Anne Sofie er lærer med speciale i dansk, billedkunst og specialpædagogik. 

Annette Søndergaard-Pedersen
Annette Søndergaard-Pedersen
Skolesekretær

Annette har været ansat på Ugelbølle Friskole i over 10 år og arbejder som skolesekretær. Hun er den første, man møder, når man ringer til skolen eller kommer ind på kontoret.

Annette er en person med mangfoldige kompetencer og opgaver på skolen; blandt andet med regnskab, skolepenge og løn til de ansatte. Skal du have svar på noget administrativt, skal du vide noget om økonomi, rengøringslister, nøgler, indmeldelse eller andet, så er det Annette, der har svarene.

Annette er også specialist i at trøste børn, give plaster på eller udlevere en fin lille tandkiste, når et barn mister en tand.

Annette er altid smilende, glad og behjælpelig for skolens store og små.

Asger Møller Hendel
Asger Møller Hendel
Pædagogmedhjælper

Asger har været ansat på Ugelbølle Friskole siden april 2018.

Han arbejder som støtteperson og idrætslærer.

Asger elsker at fortælle historier for både voksne og børn. I sin fritid går Asger op i gaming, træning og sport.

Asta Fisker Hass
Asta Fisker Hass
Pædagogmedhjælper

Asta har været ansat på Ugelbølle Friskole siden august 2020. Hun arbejder som støtte i undervisningen samt pædagogmedhjælper i fritidsdelen.

Asta er smilende og glad, og bidrager med godt humør til diverse aktiviteter.

Asta er gammel elev på skolen. 

Betina Køpke
Betina Køpke
Lærer

Betina har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 2016. Hun arbejder som lærer og matematikvejleder. Betina underviser blandt andet i dansk og matematik.

Betina har to børn, som begge har gået på Ugelbølle Friskole.

Betina bruger blandt andet sin fritid på sejlads og underviser også i yoga.

Birger Holmgaard Johansen
Birger Holmgaard Johansen
Lærer

Birger har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 2017. Han arbejder som lærer og underviser blandt andet i Håndværk og Design (HDS), Natur/Teknologi (NT), billedkunst og matematik.

Birger er kreativ og særligt god til at skabe ting med sine hænder.

Camilla Mehl Hell
Camilla Mehl Hell
Lærer

Camilla har været ansat på Ugelbølle Friskole siden november 2020 og underviser blandt andet i Natur/Teknologi (NT), matematik og idræt.

Camilla er vokset om med naturen tæt inde på livet og kan fortælle om dyr og naturen omkring os, så det bliver lærerigt og underholdende for både store og små.

Camilla er smilende og aktiv med både ridning og gymnastik. Hun spiller også klaver.

Hanne Munk
Hanne Munk
Pædagog

Hanne har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 2015 og arbejder som pædagog i undervisningen.

Som støttepædagog har hun fokus på børns ressourcer og på at sætte dem i spil med læring for øje. Hanne elsker folkeeventyr og fortæller gerne eller digter fortællinger sammen med børnene.

Helle Holm Graversen
Helle Holm Graversen
Lærer

Helle har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 1. august 2020. 

Helle arbejder som lærer og læsevejleder. Hun underviser blandt andet i dansk, matematik og Natur/Teknologi (NT).

Helle er glad for udeliv og bringer ofte dette i spil i sin undervisning.

Jørgen Hald
Jørgen Hald
Pædagogmedhjælper

Jørgen har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 2011 i forskellige stillinger, både som pædagogmedhjælper og støtteperson.

Fra august 2020 har Jørgen haft opgaver som pedel, støtteperson og medhjælper i fritidsdelen.

Jørgen er en alsidig handy-man, der kan løse mange opgaver. Han har i tidens løb snittet utallige kreationer i træ sammen med børnene.

Karen Loumand Laier
Karen Loumand Laier
Pædagog klub

Karen har været ansat på Ugelbølle Friskole siden skolens spæde start i 2010.

Karen arbejder som pædagog og er primært tilknyttet Klubben. Som klubpædagog er hun optaget af relationsarbejdet med børnene – både voksen/barn relationen men også børnene imellem. Hun værner om børnenes frie tid i klubben, hvor de har brug for et pusterum for hverdagens travlhed. Hun ser en stor værdi i at mødes med børnene om et fælles tredje, fx kanelbrødsbagning, som skaber plads til at glæder og bekymringer kan vendes.

På Ugelbølle Friskole er Karen også en del af skoles AKT team, og i den forbindelse afholder hun børnesamtaler og gruppeforløb.

 

Kristina Groth
Kristina Groth
Pædagog

Kristina har været ansat på Ugelbølle Friskole siden februar 2022. Kristina arbejder som pædagog i både undervisningen og i fritidsdelen, primært i SFO’en.

Kristina er kreativ, struktureret og vild med at lave aktiviteter med sjov og bevægelse. Hun brænder for at styrke børnenes fysiske, psykiske og sociale sundhed.

Line Møller Andersen
Line Møller Andersen
Lærer

Line har været ansat på Ugelbølle Friskole siden august 2021 og arbejder som lærer. Derudover står hun for Musikskolen UFFE, hvor hun også underviser i ukulele, solosang, band og kor.

Line varetager størstedelen af musikundervisningen på Ugelbølle Friskole og underviser desuden i blandt andet dansk. Line står for Bøllekoret sammen med Mette Johansen.

Musik er en meget stor del af Lines liv – både professionelt og privat. Hun har blandt andet udgivet plader med bandet ‘Tristesse of Enola’ samt fungeret som teatermusiker i teatergruppen HURRA.

Luminita Linca
Luminita Linca
Rengøring

Luminita har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 2013. 

Luminita arbejder som rengøringsmedarbejder, så hun sørger for, at både børn og voksne møder ind til en ren og pæn skole hver eneste dag.

Mads Vinding Jakobsen
Mads Vinding Jakobsen
Pædagog

Mads har været ansat på Ugelbølle Friskole siden marts 2022 og arbejder som pædagog både i undervisningen og i fritidsdelen.

Mads er god til rollespil, sjove fortællinger og kreative aktiviteter.

Matilde Gerts
Matilde Gerts
Lærer

Matilde har været ansat på Ugelbølle Friskole siden april 2022.

Matilde er et naturmenneske og har spillet elite-fodbold på højt plan. Hun siger selv, at hun (næsten) aldrig har tabt en kamp, og den statistik har hun ingen plan om at ændre, når hun vil kaste sig ud i kampe i frikvartererne.

Mette Johansen
Mette Johansen
Lærer

Mette har været ansat på Ugelbølle Friskole siden maj 2015 og arbejder som lærer.

Mette underviser blandt andet i dansk, matematik, idræt, kristendom og engelsk.

Derudover står Mette for Bøllekoret sammen med Line Møller Andersen.

Mia Johannesen
Mia Johannesen
Lærer

Mia har været ansat på Ugelbølle Friskole siden marts 2022. Mia er en erfaren dansk, engelsk, matematik, billedkunst og musiklærer.

Mia er smilende og åbenhjertig og elsker at digte skøre historier sammen med børnene.

Mikkel Nordin Frost
Mikkel Nordin Frost
Lærer

Mikkel har været ansat på Ugelbølle Friskole siden marts 2022.

Mikkel er uddannet lærer med linjefag i dansk og musik. Mikkel er vant til at være i indskolingen og har af flere omgange startet en 0. klasse.

Mikkel er desuden forfatter og skriver både børnebøger samt børnemusik. Mikkel er også en del af et partyband.

Miroslav Bruna (Miro)
Miroslav Bruna (Miro)
Klubmedarbejder, Fast vikar

Miro har været ansat på Ugelbølle Friskole siden skolens start i 2010. Som regel har Miro nogle faste timer (f.eks. morgenåbnere) og så er Miro tilkaldevikar eller langtidsvikar i minisfo, SFO eller i Klubben.

Miros speciale har altid været at tegne og male for og med børn. Hvert år fotograferer han børnene til vores intra/tabulex. Miro hjælper bl.a. med udsmykninger og teaterkulisser ved blandt andet 6. klasses teaterforestillinger.

Miro kan jodle og synge opera for sjov – og som underholdning for børn og voksne. Og så er han Ugelbølle Friskoles minister for vaskemaskiner og tørretumbler!

Nanna Harboe Støver Aagaard
Nanna Harboe Støver Aagaard
Lærer

Nanna har været ansat på Ugelbølle Friskole siden september 2019 og arbejder som lærer.

Nanna underviser blandt andet i dansk, engelsk, tysk og madkundskab.

Nanna går ret meget op i bæredygtighed, og derudover er der en helt særlig kagebager gemt i hende!

Nicolai Rødkjær Jørgensen
Nicolai Rødkjær Jørgensen
Lærer,Medarbejderreprræsentant i bestyrelsen

Nicolai har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 2016.

Nicolai har uddannet sig til lærer, mens han har været ansat på skolen. Han underviser blandt andet i matematik, historie og idræt.

Derudover er Nicolai selvudnævnt kaptajn for skolens deltagere i DHL Stafetten.

Oliver Christensen
Lærer

Oliver har været ansat på Ugelbølle Friskole siden april 2022 og underviser blandt andet i engelsk.

 

Philip Berzanth Madsen
Philip Berzanth Madsen
Pædagog

Philip har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 1. april 2019. Philip arbejder som pædagog, primært i SFO, samt støtte i undervisningen.

Philip er positiv og legende i sin tilgang til arbejdet. Der er ofte gang i Philip, og han er at finde som rollespilsleder, i Salen hvor boldene flyver rundt, og som facilitator af skønne/skøre lege med børnene.

Rikke Bilgrav Lund
Rikke Bilgrav Lund
Lærer

Rikke har været ansat på Ugelbølle Friskole siden november 2016 og arbejder som lærer.

Rikke underviser blandt andet i dansk, musik, tysk, kristendom, historie og billedkunst.

Rikke Lilholt
Rikke Lilholt
Lærer

Rikke har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 1. august 2020 og arbejder som lærer.

Rikke underviser blandt andet i dansk, tysk, kristendom og engelsk. Hun har desuden mange års erfaring fra specialområdet og som læringskonsulent i Randers Kommune.

Rikke arbejder sideløbende som billedkunstner og driver et galleri i Mørke.

Rikkes tre børn har alle gået på Ugelbølle Friskole.

Rikke Pleidrup Winther
Rikke Pleidrup Winther
Pædagogmedhjælper

Rikke har været ansat på Ugelbølle Friskole siden juni 2019. Hun arbejder som støtte i undervisningen og som AKT medarbejder. I den forbindelse afholder hun blandt andet børnesamtaler.

Rikke har et skønt humør, som smitter af på børnene i dagligdagen. Hun er god til at lege og skabe gode relationer blandt børnene.

Rune Jensen
Rune Jensen
Pædagog

Rune har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 2014. Han arbejder primært som pædagog i Klubben, men har også støttetimer i undervisningen.

Rune kan godt lide bueskydning, almindelig skydning, klatring, gaming, brætspil, udeliv, sport (og sikkert også flere ting), og disse interesser trækker han begejstret med ind i sit arbejde med børnene.

Tomas Raluy Jansen
Tomas Raluy Jansen
Lærer

Tomas har været ansat på Ugelbølle Friskole siden august 2020 og arbejder som lærer.

Tomas underviser blandt andet i matematik, Natur/Teknologi (NT), historie, Håndværk og Design (HDS) samt madkundskab.

Trine Bjerre Holst
Trine Bjerre Holst
Pædagog

Trine har været ansat på Ugelbølle Friskole siden november 2020. Trine arbejder som pædagog, som støtte i undervisningen og som AKT medarbejder.

Trine har en indlevelsesevne og en ro, der gør hende til en børnemagnet. Der hvor Trine opholder sig, er der altid god stemning.

Vibeke Rejnholdt
Vibeke Rejnholdt
Pædagog

Vibeke har været ansat på Ugelbølle Friskole siden februar 2016.

Vibeke arbejder som pædagog i SFO’en. Desuden fungerer Vibeke som koordinator for skolens Mini SFO.

Vikarer
Vikarer
Vikar

Vi har løbende dygtige vikarer ansat på skolen til at hjælpe os.

I øjeblikket er det: Abdullah, Marco, Ida, Sofie, Oskar, Mads & Mai Katrine. Velkommen til!