Mød vores personale

Vi har et fantastisk engageret personale, der hver dag går på arbejde for at skabe trygge rammer for trivsel, leg og læring.

Mød medarbejderne i undervisnings- og fritidsdelen samt ledelsen her.

Skoleleder

JACOB KÆRGÅRD JENSEN

jj@ugelboellefriskole.dk
2010 4042

Jacob har været skoleleder på Ugelbølle Friskole siden marts 2022.

I jobbet som skoleleder har Jacob stort fokus på at skabe et trygt og fagligt stærkt læringsmiljø for eleverne, og et godt arbejdsmiljø for skolens medarbejdere.

Jacob brænder for sport og natur. Jacob har et barn på skolen.

Lærer

ANETTE WASYNIUK

 

Anette har været ansat på Ugelbølle Friskole siden den 1. dec. 2020. Anette underviser blandt andet i dansk, idræt, engelsk og billedkunst.

Anette er en energisk person med et stort smil, der holder af at være fysisk aktiv. Det afspejles både i hendes undervisning og i privaten i form af blandt andet løbetræning.

Lærer

ANNE SOFIE NYGAARD FENSMARK

Anne Sofie har været ansat på Ugelbølle Friskole siden marts 2022.

Anne Sofie er lærer med speciale i dansk, billedkunst og specialpædagogik.

Anne Sofie holder meget af at udfolde sig kreativt; hun tegner, maler, laver tryk, skriver og synger.

Skolesekretær

ANNETTE SØNDERGAARD-PEDERSEN

asp@ugelboellefriskole.dk

Annette har været ansat på Ugelbølle Friskole i over 10 år og arbejder som skolesekretær. Hun er altid smilende, glad og behjælpelig for skolens børn og voksne og for gæster udefra.

Annette har mange forskellige opgaver og kompetencer på skolen og kan svare på stort set alt. Hun er meget opmærksom og omsorgsfuld overfor både store og små.

Lærer

BETINA KØPKE

Betina har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 2016. Hun arbejder som lærer og matematikvejleder. Betina underviser blandt andet i dansk og matematik.

Betina har to børn, som begge har gået på Ugelbølle Friskole.

Betina bruger blandt andet sin fritid på sejlads og underviser også i yoga.

Pædagog

HANNE MUNK

Hanne har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 2015 og arbejder som pædagog i undervisningen.

Som støttepædagog har hun fokus på børns ressourcer og på at sætte dem i spil med læring for øje.

Hanne elsker folkeeventyr og fortæller gerne eller digter fortællinger sammen med børnene.

Lærer

HELLE HOLM GRAVERSEN

Helle har været ansat på Ugelbølle Friskole siden august 2020.

Helle arbejder som lærer og læsevejleder. Hun underviser blandt andet i dansk, matematik og Natur/Teknologi (NT).

Helle er meget glad for udeliv og bringer ofte dette i spil i sin undervisning.

Pædagogmedhjælper

JØRGEN HALD

Jørgen har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 2011, både som pædagogmedhjælper og støtteperson. Fra august 2020 har Jørgen desuden haft opgaver som pedel.

Jørgen er en alsidig handy-man, der kan løse mange opgaver. Han har i tidens løb snittet utallige kreationer i træ sammen med børnene.

Pædagog, Klub

KAREN LOUMAND LAIER

Karen har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 2010 og arbejder som pædagog, primært tilknyttet Klubben. Hun er optaget af relationsarbejdet med og mellem børnene, og ser stor værdi i at mødes om f.eks. bagning, som skaber plads til at stort og småt kan vendes.

Karen er en del af skoles AKT team og afholder bl.a. børnesamtaler og gruppeforløb.

Lærer

KASPER NØRKJÆR LAURSEN

Kasper har været ansat på Ugelbølle Friskole siden september 2022 og underviser primært i idræt, matematik og historie.

Kasper er glad for at være aktiv og inddrager ofte bevægelse i sin undervisning. Han er meget konkurrenceminded, men sammenholdet og fællesskabet i sporten er det vigtigste.

Lærer

LINE MØLLER ANDERSEN

Line har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 2021 og underviser primært i musik og dansk. Derudover står hun for Klubband samt Bøllekoret og den daglige morgensamling sammen med Mikkel.

Musik er en meget stor del af Lines liv, både professionelt og privat. Hun har bl.a. udgivet plader samt fungeret som teatermusiker.

Rengøring

LUMINITA LINCA

Luminita har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 2013.

Luminita arbejder som rengøringsmedarbejder, så hun sørger for, at både børn og voksne møder ind til en ren og pæn skole hver eneste dag.

Pædagog

MADS VINDING JAKOBSEN

Mads har været ansat på Ugelbølle Friskole siden marts 2022 og arbejder som pædagog i fritidsdelen, primært i SFO, samt ressourceperson i undervisningen.

Mads er god til rollespil, sjove fortællinger og kreative aktiviteter.

Lærer

MATILDE GERTS

Matilde har været ansat på Ugelbølle Friskole siden april 2022. Hun underviser blandt andet i dansk, engelsk og idræt.

Matilde er et naturmenneske og har spillet elite-fodbold på højt plan. Hun siger selv, at hun (næsten) aldrig har tabt en kamp, og den statistik har hun ingen plan om at ændre, når hun kaster sig ud i kampe i frikvartererne.

Lærer

METTE JOHANSEN

Mette har været ansat på Ugelbølle Friskole siden maj 2015 og arbejder som lærer.

Mette underviser primært i 0. klasse har specialiseret sig i at give skolens alleryngste en god, solid start på deres skolegang.

Lærer

MIA JOHANNESEN

Mia har været ansat på Ugelbølle Friskole siden marts 2022. Mia er en erfaren dansk, engelsk, matematik, billedkunst og musiklærer.

Mia er smilende og åbenhjertig og elsker at digte skøre historier sammen med børnene.

Lærer

MIKKEL NORDIN FROST

Mikkel har været ansat på Ugelbølle Friskole siden marts 2022 og underviser primært i dansk og musik. Derudover står han for Bøllekoret og den daglige morgensamling sammen med Line.

Mikkel er desuden forfatter og skriver både børnebøger samt børnemusik. Mikkel er også en del af et partyband.

Klubmedarbejder, Fast vikar

MIROSLAV BRUNA (MIRO)

Miro har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 2010. Som regel har Miro nogle faste timer (f.eks. morgenåbnere) samt er tilkaldevikar eller langtidsvikar i fritidsdelen.

Miros speciale er at tegne og male for og med børn, og han hjælper bl.a. med udsmykninger og teaterkulisser ved teaterforestillinger. Desuden kan Miro jodle og synge opera for sjov.

Lærer

NANNA HARBOE STØVER AAGAARD

Nanna har været ansat på Ugelbølle Friskole siden september 2019 og arbejder som lærer. Nanna underviser blandt andet i dansk, engelsk, tysk og madkundskab.

Nanna går ret meget op i bæredygtighed, og derudover elsker hun at bage alverdens sødt bagværk samt surdejsbrød.

Pædagog

PHILIP BERZANTH MADSEN

Philip har været ansat på Ugelbølle Friskole siden april 2019 og arbejder som pædagog, primært i SFO, samt ressourceperson i undervisningen.

Philip er positiv og legende i sin tilgang til arbejdet. Han er at finde som rollespilsleder, i Salen blandt flyvende bolde, og som facilitator af skønne/skøre lege med børnene – ofte udklædt.

Lærer

MATHIAS KARSTOFT YSTRØM

Mathias har været ansat på Ugelbølle Friskole siden august 2023 og underviser primært i matematik, natur/teknologi og håndværk & design.

Mathias brænder især for naturen, og han er med til at at inspirere skolens børn i vores profilområde “Natur og Udeliv”. 

Lærer

RIKKE LILHOLT

Rikke har været ansat på Ugelbølle Friskole siden august 2020 og underviser bl.a. i dansk, tysk og engelsk. Rikke har mange års erfaring fra specialområdet og som lærings-konsulent i Randers Kommune.

Rikke arbejder sideløbende som billedkunstner og driver et galleri i Mørke. Rikkes tre børn har alle gået på Ugelbølle Friskole.

Pædagog

RUNE JENSEN

Rune har været ansat på Ugelbølle Friskole siden 2014. Han arbejder primært som pædagog i Klubben, men bruges også som ressourceperson i undervisningen.

Rune kan godt lide bueskydning, alm. skydning, klatring, gaming, brætspil, udeliv (og sikkert flere ting), og disse interesser trækker han begejstret med ind i sit arbejde med børnene.

Lærer

TOMAS RALUY JANSEN

Tomas har været ansat på Ugelbølle Friskole siden august 2020 og arbejder som lærer.

Tomas underviser blandt andet i matematik, Natur/Teknologi, historie og Håndværk & Design.

I sin fritid spiller han fodbold.

Pædagog

VIBEKE REJNHOLDT

Vibeke har været ansat på Ugelbølle Friskole siden februar 2016.

Vibeke arbejder som pædagog i SFO’en, men bruges også som resspurceperson i undervisningen. Desuden fungerer Vibeke som koordinator for skolens Mini-SFO.

Vil du med på holdet?

Du er altid velkommen til at sende en uforpligtende ansøgning.

info@ugelboellefriskole.dk