Ugelbølle Friskole
Menu  

UFFE


HVAD ER UFFE?

UFFE er en lille musikskole, som bor på Ugelbølle Friskole. Vi har både holdundervisning, “Bølle-kor”, band og soloundervisning. Vi giver mulighed for at optræde til forskellige arrangementer på skolen, og vi opsøge muligheder for ligeledes at  optræde udenbys med børnene. 

Vi vil gerne være med til at bakke op om at skabe fede musikalske oplevelser på Ugelbølle Friskole. 

På holdene fra 0.-3. klasse er der fokus på musikalsk udvikling gennem sang, leg, rytmik, begyndende instrumentkendskab og bevægelse. 

Klubband er fra 4.-6. Klasse.  Og fra 2.-6 klasse er der mulighed for soloundervisning.

Læs mere i vores folder som fås på skolen – og læs om vores undervisere herunder. 

Pladsholderbillede

Line Møller Andersen, underviser i UFFE 

Jeg er uddannet lærer og herunder særligt Musiklærer fra Århus lærerseminarium i 2006, og jeg har undervist i musik lige siden, kun afbrudt af barsler til mine to sønner. 

Musikken har altid fyldt meget i mit liv.  Først da jeg selv var barn, hvor jeg lavede sange ved klaveret med min veninde, siden guitar, ukulele, bas og altid med sangen i centrum. 

Jeg gik på Vestbirk musik højskole, og  har spillet i flere bands, sunget i mange kor, haft mit eget band, som jeg også har indspillet egne demo- plade med, dengang det eksisterede, og udgivet rigtige plader med bandet ‘Tristesse of Enola’ som jeg også optrådte med på mange spillesteder i hele DK. Senest har jeg fungeret som teatermusiker i teatergruppen HURRA. 

Ligenu er jeg igang med en videreuddannelse i Sang, Bevægelse og Leg, gennem Sangens Hus, som jeg er meget optaget af. 

Underviser i solosang, ukulele, band og kor og varetager det meste af musikundervisningen på Ugelbølle Friskole. 

Hvem er ham Simon som underviser hos UFFE?

Ja, det må I nok spørge om..

Jeg er en ung gut på 28 år, der til dagligt læser musikvidenskab på Aarhus Universitet, hvor jeg netop er nået til at skulle skrive mit speciale. Her har jeg gået siden 2017, og står til at blive færdiguddannet til sommer ‘22.

Jeg er vokset op i den lille vestjyske by Tarm, hvilket også er stedet hvor mit musikalske liv startede. Her startede jeg med at interessere mig for at spille trommer i 2001, og i 2002 var jeg så heldig at få et trommesæt af min mor og far, selvom vi boede i et lille rækkehus. “Vores naboer fylder jo snart 90 år, så de kan sgu nok ikke høre det alligevel” mente mine forældre (heldigvis).

Således havde jeg altså et sted at larme og spille musik gennem min barn- og ungdom. Sidenhen blev det også til guitar, bas, sang og – i kraft af min uddannelse – klaver. Det havde jeg nu slet ikke regnet med for 20 år siden, men sådan går det nogle gange, når musikken bliver en stor del af ens tidlige liv.
Man bliver ved.

Men hvis der er én ting jeg nyder mere end at spille musik, så er det at give musikken videre, og netop derfor brænder jeg også for at undervise i musik, og det er her at UFFE kommer ind i billedet. 

Derfor håber jeg, at I vil melde jeres børn til en masse sjov – og super fed undervisning – i den kommende forårssæson i UFFE 2022!