På Ugelbølle Friskole elsker vi gode oplevelser. Det har været skønt igen at kunne sende elever ud på store oplevelser til både England/London og senest 85 børn til den svenske vildmark. Det har været to meget succesfulde ture fyldt med læring, fælleskab og store oplevelser. Vi håber meget på, at næste skoleår rummer flere af disse oplevelser.

London

Gennem vores samarbejde med Islington Art and Media School og særligt på turen til London får vores 6. klasses elever et unikt indblik i et anderledes skolevæsen, og de får mulighed for at opleve, hvordan er skoledag ser ud i et andet land. Desuden er målet med turen at åbne eleverne ud mod verden og åbne verden for dem. Turen til London bød både på en uhyggelig tur i London Dungeon, en hæjtflyvende tur i London Eye og en fantastisk forestilling – Løvernes Konge. Derudover var besøget på Tottenham Station en kæmpe succes, og British Museum var for nogle en overraskende god oplevelse.

Sverige

I pinsen tog 85 børn og voksne til den svenske vildmark, hvor der blev fisket, sejlet kano, klatret, vandret og en masse andet. Der var fuld smæk på alle børn og voksne i aktiviteterne, og energien var smaddergod hele vejen igennem.