Mini SFO / Førskoletilbud

På Ugelbølle Friskole tilbyder vi – i lighed med de øvrige skoler i Syddjurs Kommune – mini SFO fra 1. april. Tilbuddet følger Syddjurs Kommunes datoer på området. Samtidig er vores ambitioner med mini SFO høje: Det er nemlig for os en kærkommen lejlighed til at begynde arbejdet med sociale kompetencer, læring og fællesskab for den kommende 0. klasse.
De små skal selvfølgelig ikke i gang med skole og lektier i den forstand – men de skal besøge skolen, gøres trygge i overgangen, forstå “reglerne” når man går i skole og være topmotiverede for at komme i gang med at lære.

Vi har RIGTIG god erfaring med at køre mini SFO, og glæder og forbereder os sammen med børnene på skolen hvert år til at give de små næsten-skolebørn en rigtig varm velkomst og en god start.