Klub

Klubben er et fedt tilbud på Ugelbølle Friskole til børn fra 4. klasse til og med 6. klasse. Børnene føler sig rigtig store, når de kommer i Klub, og I Klubben vægtes den frie tid højt!
Der er tid til at slappe af efter timerne i skolen.
Der er særligt fokus på børnenes trivsel og indbyrdes forhold, og der er altid tid til en snak med personalet!
Klubben er et sted, hvor der er plads til alle, samtidig med at det er et frirum, hvor de yngste børn ikke har deres daglige gang, men gerne må kigge forbi og sige hej.
Klubben holder “eksklusivt” til på skolens 1. sal, og der er både sofaer man kan hænge ud” i samt spilkonsol og en stor TV skærm. Men ofte er der mindst lige så meget gang i mooncars eller leg på skolens store udendørsarealer. Og selvfølgelig de målrettede aktiviteter.

Aktiviteter

Klubben har en vifte af tilbud til medlemmerne. Vi forsøger at tilpasse aktiviteterne, så der er kvalificerede målrettede aktiviteter til alle aldersgrupper. Vi har fast ugestruktur, som blandt andet rummer klubmøder, madlavning, diverse løbende kreative aktiviteter, ture ud af huset, sport, computer, teater, film m.m.
Løbende arrangeres der aftenåbent specielt for 6. klasserne, ligesom der er fester og andre spændende arrangementer.
Dagligt er der selvfølgelig mulighed for, at børnene kan lave lektier i klubben efter skoletid.

Sidst men ikke mindst: Traditionen tro tager 4.,5. og 6. klasserne til Sverige på vildmarkstur med klubben.

Praktisk information

Nyheder: Typisk een gang om ugen sender vi nyhedsbrev på intra om den kommende uges aktiviteter.

Klubben skal være et rart sted at være, og vores vision er, at klubben skal danne ramme for det gode ”børneliv” i hele Ugelbølle.