Et stærkt værdigrundlag baseret på især fællesskab og faglighed, gør sammen med skønne natur-omgivelser Ugelbølle Friskole meget populær. Og det er vi utroligt stolte af!

Skolen er drevet af en flok passionerede medarbejdere, og en flok lige så passionerede forældre, der står bag skolen med stor, bred opbakning og en meget stærk frivillig indsats. Skolen er landsbyens naturlige samlingspunkt.

Men der er plads til flere i fællesskabet! Og derfor har vi her i de første måneder af 2022 optagelsessamtaler med alle interesserede forældre og deres børn, uanset om man bor i Ugelbølle, Rønde, Hornslet, Skødstrup eller andre omkringliggende byer.

Vi har løbende “åbent hus”-arrangementer, men hvis du- eller dit barn er interesseret i vores Friskole, så tag rigtig gerne kontakt, så står vi klar til en samtale hvor vi kan vise skolen og området frem.

Ugelbølle Friskole råder over moderne bygninger og en fantastisk park midt i landsbyen – til gavn for børnene.