Her offentliggøres ledige stillinger på Ugelbølle Friskole løbende.

Dygtige lærere søges!

Vi søger i øjeblikket inspirerende og engagerede lærere, som har en faglig kapacitet og som kan indgå i et tæt og konstruktivt samarbejde med de øvrige medarbejdere.

Vi har brug for en dygtig lærer til vores skønne og velfungerende 0. klasse, der har 22 glade elever. Som lærer i 0. klasse følger man klassen videre i indskolingen, og der er to dygtige pædagoger med i praksis, så man aldrig er alene.

Vi mangler også en lærer, som pr. 01.02.2022 kan indgå som vikar og med en mulighed for senere ansættelse som barselsvikar. På en skole er der altid forandring – og et vikariat kan nemt blive til en fast stilling, hvis du er dygtig og engageret!

Læs mere om vores aktuelle lærerjobshttps://www.skolejobs.dk/stilling/ugelboelle-friskole/

– Uanset om vi har ledige stillinger eller ej, så er du ALTID velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, ringe eller besøge os. Vi er nemlig altid lidt på udkig efter flere dygtige medarbejdere der brænder for at drive god skole.

Herover et billede fra Ugelbølle-løbet 2017, hvor rigtig mange af skolens børn og forældre deltog.