På Ugelbølle Friskole har vi lige nu stort fokus på at få børnene tilbage i skole på en forsvarlig og rigtig god måde. Det handler både om at komme rigtigt godt i gang med undervisningen efter en juleferie, men også samtidig rumme at hverdagen stadig ikke er helt normal: Vores dygtige og kreative lærerstab, pædagoger og medarbejdere viser virkelig hvad de kan, og vi har fokus på at møde børnene i øjenhøjde, med de udfordringer pandemien fortsat giver børnene i hverdagen.

Med hjælp fra forældre og i et tæt samarbejde mellem skole- og fritidsdel, fik vi heldigvis tidligt under Corona etableret nogle spændende måder at lave digital hverdag på…Både i skole- og fritidsuniverset. Se eksempelvis omtalen fra TV2 Østjylland her:
Friskole laver virtuel børnepasning i corona-ramt hverdag | TV2 ØSTJYLLAND (tv2ostjylland.dk)

Nu kigger vi fremad, har fokus på at komme RIGTIGT tilbage, og prøver samtidig på at forbedre de ting, vi lærte hele sidste år.

2022 kan bare komme an :)

Dejligt at se børn der igen leger i parken rundt om skolen, her i starten af det nye år