Støtteforeningen

Ugelbølle Friskole har en meget aktiv Støtteforening, hvis formål er at støtte skolen både praktisk og økonomisk. Støtteforeningen blev stiftet i 2010 i forbindelse med skolens opstart. Støtteforeningens formål er at: - Sprede kendskab til skolen - Støtte sociale arrangementer - Yde praktisk og økonomisk støtte til skolen Årlige arrangementer Vi er en del af årets gang på skolen gennem diverse arrangementer, hvor vi hjælper til. Støtteforeningen organiserer indkøb og boder samt planlægger vagter med hjælp fra forældrene. Vi hjælper med til følgende arrangementer: - 1. skoledag - Julemarked - Skolefest - Forårskoncert Derudover er vi med til: - Ugelbølledag med Ugelbølleløbet - Julekalender-salg - Salg af OK kort Støtte til skolens børn Igennem tiden har Støtteforeningen støttet skolen med bl.a.: - Bærbare computere - 90.000 kr. til ude-arealer - 350.000 kr. til gymnastiksalens gulv - 350.000 kr. til multibanen - bidrag til bålhytten - og en række små-investeringer, såsom telte, symaskiner, moon cars og lign.

Resultater fra Ugelbølleløbet 2018

lob_2017 Ugelbølleløbet 2018 er vel overstået, og resultatet af de 109 tilmeldtes indsats kan ses i linket nederst. Løbet var startskuddet på Ugelbølledagen vanen tro. Vejret var overskyet og godt løbevejr. Efter en rigtig god opvarmning ved Marina Aagaard var de godt hundrede løbere klar til start. Det lykkedes flere at tilbagelægge 6,4 km, hvor de 4,8 km blev klaret hurtigere end de 25 min, der gik, før målstregen blev lukket. Der var en rigtig god stemning i målområdet, hvor tilskuerne nød at se løberne komme forbi flere gange. Der var også flere løbere, som tydeligvis nød at blive heppet frem hver gang, de passerede målområdet. Den samlede vinder blev Villas Laier Jørgensen i aldersgruppen 11-12 år. Hurtigste mand og kvinde: 0-8 år: Jonas Villadsen og Naja Moesgaard 9-10 år: Simon Kjeldsen og Maya Bay 11-12 år: Villas Laier Jørgensen (der var ingen pige i denne aldersgruppe) 13-14 år: Magnus M. og Anne Kajhøj 15+ år: Nikolaj L. Weinreich og Sofie Vestergaard Da vi i år afprøvede et nyt koncept og dertilhørende resultatregistrering, forbeholder vi os, at der kan være fejl i resultatlisten. Tak for i år og på gensyn næste år. Har I ris eller ros, er I velkomne til at skrive til: nikolaj.wehner@gmail.com   Resultat Klik her for at se resultatet fra løbet.