Støtteforeningen

Ugelbølle Friskole har en meget aktiv Støtteforening, hvis formål er at støtte skolen både praktisk og økonomisk.

Ugelbølleløbet 2015

Så er det frem med løbeskoene igen!
Der er nu åben for tilmelding til Ugelbølleløbet 2015 på http://ugelbolle.blj.dk/

Ugelbølleløb_2015

Nye, friske medlemmer i Støtteforeningens bestyrelse

På Generalforsamlingen den 25. marts 2015 blev 3 nye bestyrelsesmedlemmer valgt ind i Støtteforeningen. Line H. Bentzen, Yvonne Stork og Anna Kathrine Svenning overtog pladserne fra Janne Helsengreen og Christina Kjærgaard. Vi byder de nye velkommen og siger tak for den store indsats til Janne og Christina.

Klik her for at se den nye bestyrelse.

Skolefest – godt engagement i Støtteforeningens bod

Til skolefesten den 8. maj var det 0. og 4. klasse, der havde hjælpetjansen i Støtteforeningens bod.
Humøret var højt hos de købslystne børn og voksne, og Støtteforeningen siger tak for en hyggelig aften.

OK-benzinkort

En nem og gratis måde at støtte Friskolen på er ved at oprette et OK benzinkort med en sponsoraftale tilknyttet Friskolen. Herved vil OK donere 6 øre til Friskolen for hver liter benzin du tanker. Og hvis du tanker over 500 liter det første år, giver OK Friskolen et bonusbelb. Du kan hente en tilmeldingsbrochure på skolens kontor.

Nyhedsbrev fra Støtteforeningen

Klik på linket nedenfor og læs om slagets gang i Støtteforeningen og om alle de spændende støtteprojekter, der har skaffet ekstra midler til Ugelbølle Friskole i 2014. Nyhedsbrev året der gik 2014