Støtteforeningen

Ugelbølle Friskole har en meget aktiv Støtteforening, hvis formål er at støtte skolen både praktisk og økonomisk.

Ugelbølleløbet 2015

Støtteforeningen takker alle deltagere i Ugelbølleløbet lørdag den 22. august.
Resultaterne kan I finde nedenfor:

Resultat 2,5km 2015

Resultat 5km 2015

Resultat 10km 2015

Desuden ønsker vi at rette en særlig tak til to glade givere til Ugelbølleløbet:
Følle Bæk Gårdbutik for donation af friske gulerødder fra lokale avlere til alle løbere
Drink Dealer for donation af vand til alle løbere – www.drinkdealer.dk

Føllebæk_gårdbutik_logo drink_dealer_logo

Nye, friske medlemmer i Støtteforeningens bestyrelse

På Generalforsamlingen den 25. marts 2015 blev 3 nye bestyrelsesmedlemmer valgt ind i Støtteforeningen. Line H. Bentzen, Yvonne Stork og Anna Kathrine Svenning overtog pladserne fra Janne Helsengreen og Christina Kjærgaard. Vi byder de nye velkommen og siger tak for den store indsats til Janne og Christina.

Klik her for at se den nye bestyrelse.

Skolefest – godt engagement i Støtteforeningens bod

Til skolefesten den 8. maj var det 0. og 4. klasse, der havde hjælpetjansen i Støtteforeningens bod.
Humøret var højt hos de købslystne børn og voksne, og Støtteforeningen siger tak for en hyggelig aften.

OK-benzinkort

En nem og gratis måde at støtte Friskolen på er ved at oprette et OK benzinkort med en sponsoraftale tilknyttet Friskolen. Herved vil OK donere 6 øre til Friskolen for hver liter benzin du tanker. Og hvis du tanker over 500 liter det første år, giver OK Friskolen et bonusbelb. Du kan hente en tilmeldingsbrochure på skolens kontor.

Nyhedsbrev fra Støtteforeningen

Klik på linket nedenfor og læs om slagets gang i Støtteforeningen og om alle de spændende støtteprojekter, der har skaffet ekstra midler til Ugelbølle Friskole i 2014. Nyhedsbrev året der gik 2014