Klub

Klub på Ugelbølle Friskole

Klubben er et tilbud til børn fra 4. klasse til og med 6. klasse.

I klubben vægtes den frie tid højt!
Der er tid til at slappe af efter timerne i skolen.
Der er særligt fokus på børnenes trivsel og indbyrdes forhold, og der er altid tid til en snak med personalet!
Klubben er et sted, hvor der er plads til alle, samtidig med at det er et frirum, hvor de yngste børn ikke har deres daglige gang, men gerne må kigge forbi.
Klubben holder til på skolens 1. sal, men har selvfølgelig også mulighed for at benytte udendørsarealerne.

Aktiviteter

Klubben har en vifte af tilbud til medlemmerne. Vi forsøger at tilpasse aktiviteterne, så der er kvalificerede målrettede aktiviteter til alle aldersgrupper. Vi har fast ugestruktur, som blandt andet rummer klubmøder, madlavning, diverse løbende kreative aktiviteter, ture ud af huset, sport, computer, teater, film m.m.
Løbende arrangeres der aftenåbent specielt for 6. klasserne.
Dagligt er der mulighed for, at børnene kan lave lektier i klubben efter skoletid.

Ud af huset

Vi har tradition for, at samarbejde med andre klubber i Syddjurs kommune om forskellige aktiviteter, som f.eks. Halloween fest, fodboldstævne eller store klubdag.
Traditionen tro tager 4.5.6. klasserne til Sverige på vildmarkstur sammen med juniorklubberne i Kolind, Ryomgård og på Mols.

Praktisk information

Nyheder: Een gang om ugen sender vi nyhedsbrev på intra om den kommende uges aktiviteter.

Klubben skal være et rart sted at være, og vores vision er, at klubben skal danne ramme for det gode ”børneliv” i Ugelbølle.