Indmeldelse SFO og Klub

På Ugelbølle Friskole går næsten alle børn i SFO (0.-3.klasse) eller Klub (4.-6. klasse). Og når vi skriver næsten alle, så betyder det rent faktisk næsten alle. Sidst vi talte efter, var det 99% af skolebørnene, der havde lyst til at tilbringe en del af deres fritid i hhv. SFO eller Klub – og det er i forhold til næsten alle andre skolefritidstilbud usædvanligt højt.

Når det er tilfældet, er det nok, fordi vi på Ugelbølle Friskole også med vores fritidstilbud tør sætte ambitionerne højt. Med vores målrettede aktiviteter oplever børnene kvalitet og sammenhæng, og samtidig formår de dygtige og engagerede medarbejdere at udfordre dem.

Ring til skoleleder Michael Kjær på 25 200 700 og hør om, hvorfor SFO og Klub på Ugelbølle Friskole er et tilbud ud over det sædvanlige.