Ren Skole

Forældrerengøring

På Ugelbølle Friskole har vi forældrerengøring hver weekend. Der bliver lavet en plan for hele skoleåret, og hvert forældrepar har to tjanser á 2-3 timer på et år. Det betyder samtidig, at man ikke har mere en to gange, selv om man har flere børn på skolen. Dele af skolen gøres hver dag rent af professionelt rengøringspersonale, således at forældrerengøringen alene vedrører udvalgte områder.

Elevrengøring

I hverdagen har eleverne selv ansvar for den daglige rengøring og oprydning i klasserne. Som en sidegevinst bliver eleverne derved også bedre til at passe på skolen.

Hvorfor

Forældrerengøring er indført, fordi vi meget hellere vil bruge pengene på bedre normeringer og spændende aktiviteter for børnene i skolen. Samtidig styrker det sammenholdet i forældregruppen, og de fleste forældre vil formodentligt kunne nikke genkendende til, at lørdagsrengøringen er en meget overkommelig opgave.