Ugelbølle Friskole
Menu  

Priser


Elevbetaling i skoleåret 2019/2020

Skolepenge - pr. barn pr. måned kr. 1.600 - med mulighed for søskenderabat SFO og klub - pr. barn pr. måned kr. 875 Der betales 12 rater pr. år.

Husstandsgebyr

Når familiens første barn begynder i skolen, betales et husstandsgebyr på kr. 5.000. Beløbet dækker alle børn i husstanden, og husstandsgebyret skal således kun betales ved første barn. Beløbet tilbagebetales ikke, når barnet er færdig med at gå i skole, men indgår i udviklingen af skoletilbuddet.

Rabat - søskendemoderation

På Ugelbølle har vi valgt at indrette elevbetalingen, så familier med to eller flere børn også økonomisk sikres mulighed for at have deres børn på skolen. Der ydes således rabat på skolepengene allerede fra barn nr. 2. Ved 3 eller flere børn på skolen betales der kun skolepenge for de to første. Der gives også nedslag i skolepengene, hvis der er mindre børn i dagpasningstilbud. Der er en del variationsmuligheder, så kontakt os gerne og hør nærmere. Tlf.: 25 200 700 OBS: Børn, som begynder i mini-SFO, kan først opnå søskenderabat med virkning fra august måned. Der er ingen søskendemoderation for betalingen til SFO og klub.